22/01/2014

Avengers Confidential: Black Widow & Punisher

Marvel en Sony Pictures werken opnieuw samen met de Japanse animatiestudio Madhouse om een tekenfilm te maken over bekende striphelden. Na Iron Man: Rise of Technovore (2013) is het dit jaar de beurt aan de de nieuwe film Avengers Confidential: Black Widow & Punisher.

Avengers Confidential: Black Widow & PunisherWanneer The Punisher zich bemoeit met een geheim onderzoek, wordt hij samen met Avenger Black Widow op een missie gestuurd. In opdracht van directeur Nick Fury moeten de twee een einde maken aan Leviathan, een wereldwijde, terroristische organisatie die gestolen technologie van S.H.I.E.L.D. wil verkopen aan de hoogste bieder. Het lot van de wereld en de Avengers ligt in hun handen. Of het duo slaagt, zal afhangen van hun samenwerking.

Een eerste trailer werpt nu een blik op de geanimeerde helden. Naast Iron Man, Thor, Hulk, Hawkeye en War Machine is ook een glimp van Captain Marvel te zien. De hoofdpersonages Black Widow en The Punisher worden ingesproken door Jennifer Carpenter (Dexter) en Brian Bloom (The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes).

De regie is in handen van Kenichi Shimizu. Het resultaat ligt vanaf 25 maart 2014 in de Amerikaanse winkels.

Eerste trailer voor Avengers Confidential: Black Widow & Punisher

(Via EW)

Geplaatst door onder Films, Trailers