29/01/2014

Teaser kondigt verfilming Sly Cooper aan

Sly Cooper (PlayStation 2)Hoewel de spelletjesverfilmingen Heavenly Sword (2014) en Ratchet & Clank (2015) hun succes eerst nog moeten bewijzen, heeft de studio Blockade Entertainment al een derde project aangekondigd.

Samen met animatiestudio Rainmaker Entertainment (Escape from Planet Earth) en Sony Computer Entertainment wordt gewerkt aan een computerprent die gebaseerd is op Sly Cooper, het hoofdpersonage uit vier PlayStation-spelletjes die tussen 2002 en 2013 verschenen. De film wordt geregisseerd en geschreven door Kevin Munroe (TMNT).

Sly CooperHet verhaal draait om de dief Sly Cooper (een sluwe wasbeer) en zijn vrienden/handlangers Bentley (een slimme schildpad) en Murray (een sterk nijlpaard). Wanneer Sly ontdekt dat hij afstamt van een getalenteerde, internationale dievenfamilie, raken hij en zijn vrienden betrokken bij een avontuurlijke race tegen de tijd. Ze moeten als eerste de puzzelstukjes verzamelen van een bundel met de geheimen van de Cooper-clan, voor het in handen valt van Clockwerk, een gemene, Russische uil die wil afrekenen met de familie Cooper.

De onderstaande teaser dient als aankondiging van de film, die omschreven wordt als een mix van actie en komedie. Het resultaat zal in stereoscopisch 3D verschijnen en wordt begin 2016 in de Amerikaanse bioscopen verwacht.

Teaser voor animatiefilm Sly Cooper

(Via Empire)

Geplaatst door onder Films, Trailers