07/01/2014

Leuke promotiespotjes voor The LEGO Movie

Regisseurs Chris Miller en Phil Lord (Cloudy with a Chance of Meatballs) werken met coregisseur Chris McKay (Robot Chicken) voor Warner Brothers en LEGO aan een nieuwe animatiefilm die zich in het speelgoeduniversum afspeelt.

The LEGO MovieDe 3D-animatiefilm, die probeert om de ietwat houterige look van een stop-motionfilm na te bootsen, wordt gemaakt bij de Australische studio Animal Logic (Happy Feet, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole).

Het verhaal speelt zich af in Bricksburg en volgt Emmet, een doodgewoon legofiguurtje dat per ongeluk wordt aangezien als de redder van de wereld. Hij maakt kennis met allerlei bijzondere personages en belandt in een dol avontuur om een gemene tiran te stoppen die het hele universum aan elkaar wil lijmen.

Onderaan vind je het recentste tv-spotje (waaruit blijkt dat alles in de legowereld awesome is) en enkele promotieclips met nieuwe beelden uit het komische avontuur. De animatiefilm wordt in februari 2014 in Nederland en België verwacht.

The LEGO Movie – TV Spot 1

Promotieclip Who Are You

Promotieclip Moments Worth Paying For

(Via Coming Soon, Bleeding Cool en SHH)

Geplaatst door onder Films, Trailers