25/01/2014

Illumination maakt nieuwe dierenkomedie

Minion uit Despicable MeAmper een week nadat Illumination Entertainment drie nieuwe animatiefilms aankondigde, is vandaag een eerste plaatje opgedoken voor nóg een ander project. De animatiestudio brengt in Amerika op 12 februari 2016 een komische film uit met de werktitel Untitled Pets Movie.

De regie is in handen van Chris Renaud (regisseur Despicable Me-films en The Lorax) en coregisseur Yarrow Cheney (regisseur Puppy, het bonusfilmpje bij Despicable Me 2). Het script wordt gepend door Cinco Paul en Ken Daurio (schrijvers van Horton Hears a Who!, Hop en de Despicable Me-films).

Acteurs Louis C.K., Eric Stonestreet en Kevin Hart vertolken de hoofdrollen in de actievolle komedie. Producenten zijn Chris Meledandri en Janet Healy.

Illumination 'Untitled Pets Movie'Het originele verhaal speelt zich af in een flatgebouw in Manhattan. Wanneer de tweebenige bewoners gaan werken of naar school vertrekken, komen hun huisdieren samen. Ze hangen wat rond, wisselen gênante verhalen uit over hun eigenaars en helpen elkaar om er schattig uit te zien zodat ze meer toetjes krijgen. Aan het hoofd van de groep staat een pientere terriër (Louis C.K.). Zijn positie als nummer één komt in gevaar wanneer zijn bazin thuiskomt met Duke (Stonestreet), een grote, slordige bastaard met weinig manieren.

De twee belanden op straat in New York en maken er kennis met het schattige konijn Snowball (Hart). Hij leidt een leger van huisdieren die achtergelaten werden en vastbesloten zijn om wraak te nemen op de mensheid en alle liefdevolle baasjes. De twee honden zullen moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken en op tijd terug te zijn voor het avondeten.

(Via Deadline)

Geplaatst door onder Films