16/01/2014

Illumination kondigt Despicable Me 3 en meer aan

Minion uit Despicable MeIn 2015 verschijnt een spin-off met de Minions uit Despicable Me in bioscoop, maar studio Illumination Entertainment heeft vandaag ook al drie volgende animatiefilms aangekondigd (samen met de Amerikaanse releasedata):

Origineel, titelloos project (21 december 2016)

De voorlopig titelloze animatiefilm wordt omschreven als een originele, geanimeerde komedie over moed, competitie en de juiste toon houden. De muzikale prent wordt geregisseerd door Garth Jennings (regisseur van de liveactionfilms The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy en Son of Rambow).

Despicable Me 3 (30 juni 2017)

Een derde avontuur voor de bekeerde superschurk Gru, zijn kersverse vrouw Lucy en hun drie kinderen Margo, Edith en Agnes. Details over het verhaal zijn er nog niet, maar de Minions zullen uiteraard weer van de partij zijn.

How the Grinch Stole Christmas (17 november 2017)

Na The Lorax maakt de studio een nieuwe adaptatie van een kinderboek van Dr. Seuss. How the Grinch Stole Christmas wordt geregisseerd door Pete Candeland en geschreven door Michael LeSieur. De kerstklassieker wordt in een nieuw jasje gestoken en zou volgens eerdere berichten draaien om de relatie tussen het optimistische Whoville-meisje Cindy Lou en de pessimistische Grinch die Kerstmis wil verpesten door alle cadeautjes te stelen.

(Via /Film)

Geplaatst door onder Films