19/12/2013

Eerste trailer voor How to Train Your Dragon 2

Volgend jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film speelt zich vijf jaar later af en wordt opnieuw geregisseerd door Dean DeBlois, die het deze keer zonder collega Chris Sanders doet.

Valka in How to Train Your Dragon 2Wanneer de onafscheidelijke vrienden Hiccup en draak Toothless tijdens een van hun verkenningsvluchten een geheime ijsgrot ontdekken die honderden wilde draken en een geheimzinnige Dragon Rider herbergt, belanden ze in het midden van een strijd om de vrede te bewaren. De twee moeten opkomen voor waar ze in geloven, want alleen samen hebben ze de kracht om de toekomst te veranderen voor zowel mensen als draken.

De eerste trailer bevat een glimp van het spektakel uit de 3D-computerprent en onthult – verrassend genoeg – een belangrijk element uit het verhaal: de identiteit van Valka (zie plaatje), een ietwat verwilderde vrouw die draken uit valstrikken bevrijdt. Voor wie spoilers liever vermijdt, hebben we het tijdstip van de onthulling toegevoegd.

De film wordt in Nederlandse en Belgische zalen verwacht op 2 juli 2014.

Trailer voor How to Train Your Dragon 2 (spoiler tussen 01:22 en 01:31)

Geplaatst door onder Films, Trailers