28/11/2013

Eerste aflevering Rick and Morty online

Vorig jaar werd Rick and Morty aangekondigd, een komische animatieserie die verschijnt op Adult Swim (het volwassen broertje van Cartoon Network). Ter promotie is nu de eerste episode online geplaatst.

Rick and MortyDe reeks werd bedacht door Dan Harmon (Community), die de verhalen samen schreef met regisseur Justin Roiland (Fish Hooks). De karakters zijn gebaseerd op de hoofdpersonages uit Back to the Future, de populaire sciencefictionfilmtrilogie van Robert Zemeckis.

Centraal staan de belevenissen van Rick, een geniale uitvinder, en Morty, zijn kleinzoon die helaas iets minder geniaal is. In de eerste aflevering van de tekenfilmserie neemt Rick de jongen mee naar een andere dimensie om enkele speciale zaden te verzamelen, wat uiteraard niet zonder problemen verloopt.

Onderaan vind je een grappig promotiespotje. De maffe afleveringen verschijnen in Amerika vanaf 2 december 2013 op de buis. Op de website van Adult Swim vind je de volledige eerste episode en een online spelletje om Morty nieuwe avonturen te laten beleven.

Promotiespotje voor animatieserie Rick and Morty

(Via /Film)

Geplaatst door onder Series, Trailers