31/10/2013

Eerste trailer voor Heavenly Sword

Blockade Entertainment, de studio die begin dit jaar een Ratchet & Clank-film aankondigde, brengt volgend jaar Heavenly Sword uit, eveneens gebaseerd op een populaire PlayStation-game.

Heavenly SwordHet verhaal van de film volgt Nariko, een roodharige, onstuimige heldin die wraak wil nemen op de tirannieke King Bohan en zijn invasieleger. Daarvoor gebruikt ze het legendarische zwaard dat ooit aan een god toebehoorde. Geen enkele sterveling kan het hanteren zonder dodelijke gevolgen, want het zwaard absorbeert langzaam maar zeker de levenskracht van wie ermee vecht. In een race tegen de tijd, neemt Nariko het zwaard op om haar clan te wreken.

Hoofdpersonage Nariko wordt – net als in de game uit 2007 – ingesproken door actrice Anna Torv. Motion-capturefan Andy Serkis, die de cinematics van de game regisseerde en zijn stem aan King Bohan leende, werd vervangen door Alfred Molina. Loki wordt ingesproken door Thomas Jane. Daarnaast zijn ook Nolan North en Barry Dennen te horen.

De film is een coproductie van Blockade Entertainment, Sony Computer Entertainment (PlayStation), Tricoast Worldwide en de Koreaanse animatiestudio AZworks. Elementen uit de game werden als basis gebruikt voor de film, maar de animatie is naar verluidt allemaal nieuw. Het resultaat wordt in juni 2014 verwacht in de (online) winkels.

Eerste trailer voor Heavenly Sword

(Via IGN)

Geplaatst door onder Films, Games, Trailers