26/10/2013

Poster onthult personages uit The Good Dinosaur

Artwork voor The Good DinosaurNa de concept art die in augustus op de D23 Expo werd vrijgegeven, is nu een eerste poster opgedoken die een duidelijke blik werpt op de onwaarschijnlijke hoofdpersonages uit The Good Dinosaur. Dat is een van de nieuwe animatiefilms van Pixar.

Artwork voor The Good Dinosaur (Spot)De film zou normaal geregisseerd worden door Bob Peterson, maar die moest een stapje terug doen. In afwachting van een nieuwe regisseur is de film in handen van Pixars Brain Trust. De release werd uitgesteld van midden 2014 naar eind 2015.

In The Good Dinosaur leven dinosaurussen als boeren op aarde. Iedere soort heeft zijn specifieke taak: apatosaurussen ploegen de velden, triceratops zijn bulldozers en stegosaurussen snoeien de planten. Ze proberen hun gewassen te beschermen tegen allerlei kleine, vervelende, prehistorische insecten.

The Good DinosaurWanneer hoofdpersonage Arlo (een apatosaurus van meer dan 21 meter) een van die vervelende beestjes beter bekijkt, blijkt het de kleine mensenjongen Spot te zijn die zich als insect heeft verkleed. De twee worden vrienden en gaan samen op avontuur.

Een eerste poster dook nu op via de Argentijnse website JPosters. Nadien plaatste BSA – na wat photoshoppen – een versie online met een minder opvallend watermerk. Klik op het plaatje om de poster in hogere resolutie te bekijken.

De animatiefilm wordt in Amerika verwacht op 25 november 2015.

(Met dank aan Julian voor de tip)

Geplaatst door onder Films