28/09/2013

Trailer voor animatiefilm The Nut Job

The Nut Job is een nieuwe animatiefilm van debuterend regisseur Peter Lepeniotis (animator Toy Story 2) en is gebaseerd op zijn korte animatiefilm Surly Squirrel uit 2005. Het script schreef hij samen met Lorne Cameron (Brother Bear, Over the Hedge).

The Nut JobHet verhaal speelt zich af in het fictieve stadje Oakton en volgt de belevenissen van de ondeugende eekhoorn Surly en zijn rattige vriend Buddy. Nadat ze uit het park verjaagd worden en in de stad belanden, plannen ze samen een overval op een notenwinkel – en dat loopt uiteraard helemaal uit de hand.

De animatiefilm is de eerste coproductie van Toonbox Entertainment (Canada) en RedRover (Zuid-Korea). Bekende acteurs die hun stem aan de film lenen zijn: Katherine Heigl (Andie), Will Arnett (Surly), Brendan Fraser (Grayson), Liam Neeson (een gemene wasbeer), Stephen Lang, Sarah Gadon en Jeff Dunham.

Het resultaat wordt in de Amerikaanse zalen verwacht op 17 januari 2014.

Eerste trailer voor The Nut Job

Geplaatst door onder Films, Trailers