27/09/2013

Nieuwe trailer voor Walking with Dinosaurs 3D

BBC Earth en Evergreen Films werken samen aan Walking with Dinosaurs – The 3D Movie. De Australische special-effects- en animatiestudio Animal Logic (Happy Feet, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole) brengt de dieren op digitale wijze tot leven.

Walking with DinosaursDe regie is in handen van Barry Cook (Mulan, Arthur Christmas) en Neil Nightingale. Het script werd geschreven door John Collee (Happy Feet) en Theodore Thomas.

Het verhaal speelt zich af in de krijtperiode (zo’n zeventig miljoen jaar geleden) volgt een jonge dinosaurus die van zijn migrerende familie gescheiden wordt en aan een lange zoektocht begint.

Hoewel het uiteraard geen wetenschappelijke documentaire is, pakken de makers graag uit met het enigszins ‘realistische’ aspect. De film bevat immers een mix van live action (echte locaties in Alaska) en heel wat computeranimatie voor de vele dierlijke bewoners. Daarom is het wat jammer om in de onderstaande trailer te zien dat de dieren met elkaar praten en goedkope grapjes maken (zo is er een dinosaurus die na een valpartij opeens om een dokter roept).

De prent, die ook in stereoscopisch 3D verschijnt, wordt in december 2013 in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht.

Nieuwe trailer voor Walking with Dinosaurs 3D

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Trailers