10/09/2013

Drie clips uit Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Regisseurs Cody Cameron en Kris Pearn werken bij Sony Pictures Animation al een tijdje aan Cloudy with a Chance of Meatballs 2. Het verhaal start zestig seconden na de gebeurtenissen uit de eerste film.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2Flint, niet langer een miskend genie, ontdekt dat zijn beruchte machine nog steeds werkt en gemuteerde voedselbeesten creëert. Swallow Falls, het eiland waar hij vroeger woonde, wordt nu bevolkt door vreemde mutanten: de foodimals (voedselbeesten). Dat zijn fantastische wezens die gemaakt zijn van komische woordspelingen en combinaties zijn van voedsel- en dierennamen, zoals hongerige tacodillen, garnaalpansees en appelpythons.

De eerste clip laat zien hoe Flint en Sam de anderen overtuigen om Swallow Falls te redden. De tweede video laat zien hoe de vrienden het bestaan van de voedseldieren ontdekken en in het derde fragment maken ze kennis met de bijzondere aardbei Barry (‘ingesproken’ door regisseur Cody Cameron).

De film wordt in Nederland en België verwacht in februari 2014.

Drie clips uit Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Geplaatst door onder Films, Trailers