04/08/2013

Teaser voor afgelaste animatiefilm Zelda

Wie herinnert zich Imagi Animation Studios nog? De Chinese animatiestudio achter TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) en Astro Boy sloot in 2010 noodgedwongen de deuren na de tegenvallende resultaten van de computerfilm Astro Boy.

ZeldaInteressant is dat de animatiestudio in 2007 een korte video maakte die gebaseerd is op de avonturen uit de bekende The Legend of Zelda-spelletjes van Nintendo. De animatiestudio wilde met deze pitch de Japanse spelletjesmaker overtuigen om hen een computergeanimeerde film te laten maken, maar is daar blijkbaar niet in geslaagd.

Via de website van animator Adam Holmes is de oude teaser opgedoken waarin de personages Link, Zelda en Ganondorf zijn te zien. Helemaal onderaan kun je ook een korte video bekijken waarin de lay-out vergeleken wordt met het eindresultaat.

Een gemiste kans voor Nintendo of een juiste beslissing?

Teaser voor Zelda

Link previs compare

(Via Bleeding Cool)

Geplaatst door onder Films, Games, Trailers