12/07/2013

Teaser voor How to Train Your Dragon 2

Volgend jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film wordt geregisseerd door Dean DeBlois, die het deze keer zonder de hulp van Chris Sanders doet.

How to Train Your Dragon 2De spannende sequel wordt als volgt omschreven: Terwijl Astrid, Snoutlout en de anderen elkaar uitdagen voor een drakenrace (de nieuwe favoriete contactsport van het eiland), verkent Hiccup met Toothless het luchtruim en maakt hij een kaart van nieuwe gebieden en werelden. Wanneer de onafscheidelijke vrienden tijdens een van hun avonturen een geheime ijsgrot ontdekken die honderden wilde draken en een geheimzinnige Dragon Rider herbergt, belanden ze in het midden van een strijd om de vrede te bewaren. De twee moeten opkomen voor waar ze in geloven. Alleen samen hebben ze de kracht om de toekomst te veranderen voor zowel mensen als draken.

Het verhaal speelt zich vijf jaar later af en de eerste teaser werpt een blik op de halsbrekende luchtacrobatiek van de ouder geworden jongeman en zijn draak. Hiccup is niet langer een onzeker doetje en pakt uit met wat nieuwe gadgets. Ook zijn draak Toothless geniet van verbeterde uitvindingen, waaronder een nieuwe staartvin.

Hoe Tem Je Een Draak 2 wordt in Nederland en België verwacht op 2 juli 2014.

Eerste teaser voor How to Train Your Dragon 2

(Via Vlicious)

Geplaatst door onder Films, Trailers