28/06/2013

Warner Brothers plant animatiefilm Ninjago

LEGO Ninjago - Masters of SpinjitzuVorige week verscheen de eerste teaser voor de nieuwe animatiefilm The LEGO Movie. De positieve reacties op die eerste beelden moeten Warner Brothers overtuigd hebben van het succes van geanimeerd speelgoed, want de studio werkt nu ook aan een bioscoopfilm gebaseerd op Ninjago.

Lego Ninjago is een speelgoedlijn over een oosters getinte wereld vol krijgers. Het actievolle verhaal volgt vier jonge ninja’s (Cole, Jay, Zane en Kai) die wapens bezitten met bijzondere krachten (zwaard van vuur, nunchucks van bliksem, zeis van aardbevingen, werpsterren van ijs). Ze vechten tegen een leger van skeletten uit de onderwereld die het op hun legendarische wapens gemunt hebben. Daarnaast zorgen ook draken en slangenmonsters voor de nodige spanning.

Ninja uit The LEGO MovieEerder verscheen op Cartoon Network al de animatieserie Ninjago: Masters of Spinjitzu (bovenaan afgebeeld). De avonturen werden gepend door Dan Hageman en Kevin Hageman. Zij schreven aan Hotel Transylvania en werkten met regisseurs Chris Miller en Phil Lord aan het script van The LEGO Movie. De twee broers zijn nu aangenomen om het verhaal van Ninjago te schrijven. Miller en Lord zijn samen met Dan Lin en Roy Lee als producent aan de film verbonden.

Ninjago heeft nog geen releasedatum. The LEGO Movie verschijnt in februari 2014. Het groene plaatje hierboven komt uit die films teaser waarin (toevallig?) ook een ninja opdook.

Oude trailer voor Ninjago-serie

(Via THR)

Geplaatst door onder Films