07/05/2013

Korte animatiefilm: Prime Evil

Prime EvilIn Prime Evil is te zien hoe een gevangen crimineel met een ruimteschip neerstort op aarde. Mensen zijn er nog niet, maar er lopen wel al dinosaurussen rond.

De enorme dieren blijken zelfs handige vrienden te zijn voor het gestrande buitenaardse wezen dat snel wil ontsnappen…

Dat animator Kyler Spears heel wat in zijn mars heeft, was al duidelijk toen hij zijn eerstejaarsfilm online plaatste. Onderaan in dit bericht kun je de korte film bekijken die hij maakte in zijn tweede jaar aan CalArts (California Institute of the Arts).

Het filmpje is hier en daar nog wat ruw (er verschijnt soms nog een aantekening in beeld), maar dat stoort niet bij het bekijken van het komische resultaat. Meer werk van de maker vind je op zijn blog.

Korte animatiefilm Prime Evil

Geplaatst door onder Kortfilms, Studentenwerk