16/05/2013

Eerste clip uit Despicable Me 2

Despicable Me 2Deze zomer verschijnt het vervolg op Despicable Me. De nieuwe computerprent van studio Illumination Entertainment wordt ingeblikt door Chris Renaud en Pierre Coffin, die eerder de eerste Despicable Me-film regisseerden.

In de eerste trailer voor Despicable Me 2 zagen we hoe Gru zich heeft ontpopt tot een heuse huisvader voor de weesmeisjes Margo, Edith en Agnes. Op een dag wordt hij echter ontvoerd door Lucy Wild, een agent van de AVL (Anti-Villain League). De organisatie, die slechteriken uit de hele wereld bestrijdt, heeft zijn hulp nodig om de bevolking te beschermen tegen een nieuwe superschurk.

Despicable Me 2 - Evil MinionOnderaan vind je het eerste fragment uit de film. In clip stormt een dolle horde Minions massaal af op een vreemd ijscokarretje. Daarnaast is ook een plaatje opgedoken van een nieuwe dreiging uit de animatiefilm. Blijkbaar verschijnen in Despicable Me 2 gemene versies van de Minions. Behalve een ontploft kapsel en een flinke onderbeet hebben ze uitgerekte armen en een iets verschillende outfit (zonder Gru’s logo). Zouden ze een creatie van de nieuwe schurk zijn?

De animatiefilm wordt op 26 juni 2013 in de Nederlandse bioscopen verwacht en op 3 juli 2013 in de Belgische. Later zullen de Minions ook in hun eigen bioscoopfilm verschijnen.

Clip uit Despicable Me 2 – Ice Cream

Geplaatst door onder Films, Trailers