14/03/2013

Trailer voor Iron Man: Rise of Technovore

Dit jaar verschijnt een nieuwe animatiefilm over Iron Man. Rise of the Technovore is gebaseerd op de Amerikaanse Marvel-strips, maar werd gemaakt door de Japanse animatiestudio Madhouse. De film is geregisseerd door Hiroshi Hamasaki en geschreven door Brandon Auman,

Iron Man: Rise of TechnovoreDe nieuwe tekenfilm draait om de confrontatie tussen Tony Stark (Iron Man) en Ezekiel Stane, een schurk die de nieuwe Technovore-technologie ontwikkelde die het geweldige Iron Man-harnas lijkt te overtreffen. Wanneer Stane een terroristische aanval begint en de schuld op Tony Stark afschuift, moet de gevallen held alles op alles zetten om uit de handen te blijven van de S.H.I.E.L.D.-agenten en zijn naam van alle blaam te zuiveren.

Naast Iron Man zijn ook andere bekende Marvel-helden in de film te zien zoals Black Widow, Hawkeye, Nick Fury, War Machine en de Punisher. De animatiefilm wordt meteen in de Amerikaanse winkels verwacht op 16 april 2013.

Trailer voor Iron Man: Rise of Technovore

(Via ANN)

Geplaatst door onder Films, Trailers