20/03/2013

Eerste trailer voor Despicable Me 2

Dit jaar verschijnt het vervolg op Despicable Me. De nieuwe computerprent van studio Illumination Entertainment wordt ingeblikt door Chris Renaud en Pierre Coffin, die eerder Despicable Me regisseerden.

Despicable Me 2Met uitzondering van een spannend, Halloween-getint voorsmaakje waren er nog geen beelden uit de film te bekijken. De eerste trailer brengt daar nu verandering in en geeft bovendien ook voor het eerst wat informatie over het verhaal.

In Despicable Me 2 zien we hoe Gru zich heeft ontpopt tot een heuse huisvader voor de weesmeisjes Margo, Edith en Agnes. Op een dag wordt hij echter ontvoerd door Lucy Wild, een agent van de AVL (Anti-Villain League). De organisatie, die slechteriken uit de hele wereld bestrijdt, heeft zijn hulp nodig om de bevolking te beschermen tegen een nieuwe superschurk.

De animatiefilm wordt op 26 juni 2013 in de Nederlandse bioscopen verwacht en op 3 juli in de Belgische. Later krijgen de Minions hun eigen film.

Eerste trailer voor Despicable Me 2

Geplaatst door onder Films, Trailers