27/02/2013

Eerste trailer Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Volgend jaar brengt Sony Pictures Animation het vervolg uit op Cloudy with a Chance of Meatballs (2009). De film wordt geregisseerd door Cody Cameron en Kris Pearn, die respectievelijk als story artist en head of story aan het eerste deel meewerkten.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2Vanaf vandaag kun je de eerste trailer bekijken voor Cloudy with a Chance of Meatballs 2. In het nieuwe verhaal ontdekt Flint, niet langer een miskend genie, dat zijn beruchte machine nog steeds werkt en gemuteerde voedselbeesten creëert. Het eiland waar hij vroeger woonde, wordt nu bevolkt door vreemde mutanten, de ‘food-imals’’: fantastische wezens die de uitgewerkte versies zijn van komische woordspelingen en samentrekkingen van voedsel- en dierennamen, zoals hongerige tacodillen, garnaalpansees en appelpythons.

De onderstaande trailer bezorgt ons de eerste clips uit de film en bevestigt ook meteen dat de oude titel (Cloudy 2: Revenge of the Leftovers) vervangen werd door een minder originele, maar marketingtechnisch vast interessantere versie waarbij gewoon een tweetje aan de films eerste titel werd geplakt.

De film wordt in Nederlandse en Belgische zalen verwacht in februari 2014.

Eerste trailer voor Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Geplaatst door onder Films, Trailers