01/11/2012

Spannende teaser voor Despicable Me 2

Hoewel het verhaal van Despicable Me 2 voorlopig nog geheim wordt gehouden, is er wel een nieuwe teaser verschenen. In het spannende, Halloween-getinte voorsmaakje gaat alle aandacht naar de Minions, de komische hulpjes. Blijkbaar heeft iemand in de nieuwe film het op de gele wezentjes gemunt…

Minions uit Despicable Me 2Chris Renaud en Pierre Coffin, die Despicable Me regisseerden, leiden ook deze film in goede banen. In de nieuwe animatiefilm zijn Steve Carell (Gru), Miranda Cosgrove (Margo) en Russell Brand (Dr. Nefario) weer van de partij. Ook Kristen Wiig (Miss Hattie) keert terug, maar dan in een nieuwe rol. Daarnaast leent Al Pacino zijn stem aan de nieuwe slechterik in de film. Steve Coogan en Ken Jeong zijn eveneens in de film te horen.

Het vervolg op de succesvolle, eerste animatiefilm van Illumination Entertainment wordt op 3 juli 2013 in de Nederlandse bioscopen verwacht. Een jaar later verschijnen de Minions ook in hun eigen spin-off op het witte doek.

Halloween-teaser voor Despicable Me 2

Geplaatst door onder Films, Trailers