04/10/2012

Twee nieuwe trailers voor Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph is de nieuwste animatiefilm van Walt Disney, geregisseerd door Rich Moore (The Simpsons). Net zoals Tangled wordt de film met de computer geanimeerd en verschijnt hij in 3D in de bioscoop.

Wreck-It RalphHet verhaal volgt Wreck-It Ralph, de slechterik uit de videogame van Fix-It Felix Jr. Zijn hele leven draait om het vernielen van dingen, maar eigenlijk droomt hij ervan om net zo geliefd te zijn als de held van het spelletje. Hij besluit om zijn eigen game te verlaten en andere spelletjes binnen te dringen. Zo belandt Ralph in de game Hero’s Duty, waar hij kennismaakt met de strenge Sergeant Calhoun, en in het suikerzoete racespelletje Sugar Rush, waar hij Vanellope von Schweetz leert kennen.

Onderaan vind je twee nieuwe trailers. De eerste is wat korter, maar wel Nederlands ondertiteld. De tweede, een Britse variant, bevat meer ongeziene fragmenten uit de avontuurlijke animatiefilm. Het resultaat wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht in december 2012.

Nederlands ondertitelde trailer voor Wreck-It Ralph (1’33″)

Langere Britse trailer voor Wreck-It Ralph (2’20″)

Geplaatst door onder Films, Trailers