18/10/2012

Trailer voor LEGO Batman: The Movie

Volgend jaar komt er een nieuwe computerprent aan vol bekende superhelden. Opvallend is dat de karakters in LEGO-vorm verschijnen. Vandaag is de eerste trailer te bekijken voor wat “de grappigste DC-animatiefilm ooit” moet worden.

LEGO Batman: The Movie - DC Super Heroes UniteLEGO Batman: The Movie – DC Super Heroes Unite is een samenwerking tussen Warner Brothers Animation en stripreus DC Comics. In tegenstelling tot sommige van de vorige tekenfilms, is deze film door de connectie met het speelgoed vooral bedoeld voor kinderen.

In het verhaal komen de helden van de Justice League (Batman, Robin, Superman, Flash, Wonder Woman, Martian Manhunter, Cyborg en Green Lantern) in actie wanneer Lex Luthor en de Joker samenwerken met andere slechteriken zoals Penguin, Two-Face, Riddler en Harley Quinn. Ook Commissioner Gordon is van de partij.

De komische animatiefilm verschijnt in Amerika in de lente van 2013 meteen in de winkel. Een jaar later verschijnt ook een geanimeerde Lego-film in de bioscoop, gemaakt door regisseurs Chris Miller en Phil Lord (Cloudy with a Chance of Meatballs).

Trailer voor LEGO Batman: The Movie – DC Super Heroes Unite

(Via THR)

Geplaatst door onder Films, Trailers