21/10/2012

Disney maakt Swampy’s Underground Adventures

Vroeger verscheen een game meestal wanneer een film of tv-serie erg populair bleek te zijn. Vandaag gebeurt het steeds vaker andersom. En nee, de makers van Angry Birds zijn niet de enige die een serie plannen die gebaseerd is op een succesvol spelletje.

Swampy - Where's My WaterZo maakt Where’s My Water? van Walt Disney ook de oversteek. Van het mobiele spelletje, waarin je een krokodil aan water moet helpen zodat hij kan douchen, verschijnt nu een animatieserie. Die bestaat uit korte, eenvoudige, komische filmpjes die zowel online verschijnen en later ook op televisie (Disney Channel) worden uitgezonden.

In samenwerking met YouTube heeft Disney alvast de eerste aflevering online geplaatst (onderaan te bekijken). In Meet Swampy, de eerste uit de reeks van Swampy’s Underground Adventures, ziet de avontuurlijke alligator een brandblusser aan voor een raketmotor. Wat volgt is een leuke hommage aan Disneys film The Rocketeer.

Swampy’s Underground Adventures – Episode 1 – Meet Swampy

Geplaatst door onder Games, Kortfilms, Series