12/09/2012

Nieuwe trailer voor Disneys Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph is de nieuwste animatiefilm van Walt Disney. Net zoals Tangled wordt de film met de computer geanimeerd en verschijnt hij in 3D in de bios.

Wreck-It RalphHet verhaal volgt Wreck-It Ralph, de slechterik uit de videogame van Fix-It Felix Jr. Zijn hele leven draait om het vernielen van dingen, maar eigenlijk droomt hij ervan om net zo geliefd te zijn als de held van het spelletje.

Hij besluit om zijn eigen game te verlaten en andere spelletjes binnen te dringen. Zo belandt Ralph in de game Hero’s Duty, waar hij kennismaakt met de strenge Sergeant Calhoun, en in het suikerzoete racespelletje Sugar Rush, waar hij Vanellope von Schweetz leert kennen.

Na de eerste trailer is er nu een tweede opgedoken met een verse portie komische fragmenten uit de nieuwe animatiefilm. Met heel wat bekende personages op de voor- en achtergrond, wordt Wreck-It Ralph sowieso een feest van herkenning voor fans van (oude) videogames

De animatiefilm is geregisseerd door Rich Moore en wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht in december 2012.

Tweede trailer voor Wreck-It Ralph

Geplaatst door onder Films, Trailers