07/09/2012

John Stevenson regisseert Sherlock Gnomes

John Stevenson gelooft in levende tuindecoratie. Hij zal namelijk het aangekondigde vervolg op Gnomeo & Juliet regisseren. Enkele jaren geleden stond hij samen met Mark Osborne aan het roer van Kung Fu Panda, een erg populaire kaskraker van DreamWorks Animation. Bij die studio werkte hij eerder als story artist aan Shrek, Madagascar, Sinbad: Legend of the Seven Seas en Spirit: Stallion of the Cimarron. Daarvoor was hij visual development artist bij Jim Henson voor films zoals Labyrinth en The Dark Crystal.

Gnomeo & JulietWanneer kabouters op mysterieuze wijze uit de Engelse tuinen verdwijnen, roepen Gnomeo, Juliet en hun vrienden de hulp in van Sherlock Gnomes om de dader op te sporen. Helaas is de detective niet zo briljant als zijn bekende, menselijke tegenhanger en worden de problemen voor het bedreigde kabouterrijk alleen maar groter.

Rocket Pictures, de studio van de Britse muzikant/producent Elton John, produceert de sequel die naar de naam Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes luistert. Voor de animatiefilm zou hij speciaal nieuwe filmmuziek componeren. De productie van de prent moet begin volgend jaar starten. De animatie wordt vermoedelijk opnieuw gemaakt bij de Canadese studio Arc Productions.

(Via Deadline)

Geplaatst door onder Films