03/09/2012

Twee nieuwe clips uit Hotel Transylvania

Hotel Transylvania is de nieuwe komedie van Sony Pictures Animation (Cloudy with a Chance of Meatballs, Surf’s Up, The Smurfs). De film wordt het debuut van regisseur Genndy Tartakovsky, bekend van tv-series zoals Samurai Jack en Dexter’s Laboratory.

Hotel TransylvaniaHet verhaal speelt zich af in een hotel waar monsters zich in alle rust kunnen afzonderen van de drukke en gevaarlijke mensenwereld. De mensenvrije reputatie van het verblijf komt echter in gevaar wanneer de jonge rugzaktoerist Jonathan per ongeluk in het hotel belandt. Bovendien pikt hoteleigenaar Dracula het niet dat het mensenjong valt voor zijn rebelse dochter Mavis, voor wie hij net een groot feest voor haar 118e verjaardag heeft georganiseerd.

Na alle trailers zijn nu ook twee fragmenten uit de nieuwe animatiefilm opgedoken. Het eerste spotje laat zien hoe Mavis (Selena Gomez) aan haar vader Dracula (Adam Sandler) vraagt of ze nu eindelijk de buitenwereld mag verkennen. De tweede video verklapt hoe Jonathan (Andy Samberg) in het geheime verblijf is beland.

De film wordt in Nederland en België verwacht op 19 december 2012.

Twee clips uit Hotel Transylvania

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Trailers