20/08/2012

Trailer voor Robot Chicken: DC Comics Special

Robot Chicken - DC Comics SpecialRobot Chicken heeft een komisch eerbetoon aan DC Comics gemaakt. De Amerikaanse televisieserie nam een heleboel bekende karakters uit het grote archief van de stripgigant en creëerde een eigenzinnige parodie in de series vertrouwde stop-motionstijl.

In de tv-special komen heel wat bekende superhelden en -schurken aan bod, zowel populaire figuren zoals Superman en Batman als ‘kneusjes’ zoals Aquaman. De onderstaande trailer biedt alvast een grappig voorsmaakje van de parodie.

De bekende voice cast bestaat uit Seth Green (Batman, Robin, Aquaman), Neil Patrick Harris (Two-Face), Alfred Molina (Lex Luthor), Nathan Fillion (Green Lantern), Megan Fox (Lois Lane), Breckin Meyer (Superman), Abe Benrubi, Alex Borstein, Clare Grant, Tara Strong, Matt Senreich, Tom Root, Zeb Wells en Kevin Shinick (verteller).

De serie verschijnt op 9 september op de Amerikaanse zender Adult Swim.

Trailer voor Robot Chicken: DC Comics Special

(Via SHH)

Geplaatst door onder Series, Trailers