24/07/2012

Poster onthult personages Me and My Shadow

Via een teaserposter krijgen we een eerste blik op Me and My Shadow, een van de nieuwe bioscoopfilms van DreamWorks Animation. De film wordt het regiedebuut van Alessandro Carloni (head of story van How to Train Your Dragon), die Mark Dindal vervangt.

Me and My ShadowHet verhaal draait om Shadow Dan (Bill Hader), een gefrustreerde schaduw die droomt van een dynamisch leven. Helaas zit hij vast aan de erg saaie mens Daniel Grubb (Josh Gad). Wanneer een misdaad in de schaduwwereld hun leven in gevaar brengt, breekt Dan de ultieme regel (“zij leiden, wij volgen”).

Hij grijpt in en neemt de controle over Daniel. Samen belanden ze in een spannend avontuur, opgejaagd door een gemene schaduw die met zijn rebellen de mensenwereld wil overnemen. Onderweg leert de onzekere Daniel van zijn eigen schaduw hoe hij zijn angsten kan overwinnen en van het leven kan genieten. Actrice Kate Hudson leent haar stem aan Heidi, de vriendin van Daniel.

Het ambitieuze project wordt een mix van 2D- en 3D-animatie. De schaduwen worden met de hand getekend, terwijl de menselijke personages met de computer worden geanimeerd. De poster in dit bericht (klik voor hogere resolutie) geeft ons een eerste voorsmaakje van de hoofdpersonages.

De nieuwe animatiefilm wordt verwacht in de lente van 2014.

Geplaatst door onder Films