06/06/2012

Eerste trailer voor Wreck-It Ralph

De eerste trailer is verschenen voor Wreck-It Ralph, de nieuwste animatiefilm van Walt Disney geregisseerd door Rich Moore. Net zoals Tangled wordt dat een met de computer geanimeerde film die in 3D in de bioscoop verschijnt.

Wreck-It RalphHet verhaal volgt Wreck-It Ralph (John C. Reilly), de slechterik uit de videogame van Fix-It Felix Jr. (Jack McBrayer). Zijn hele leven draait om het vernielen van dingen, maar eigenlijk droomt hij ervan om net zo geliefd te zijn als Felix, de held van het spelletje.

Daarom beslist hij om zijn spelletje te verlaten en via ‘Game Central Station’ (de contactdoos in de automatenhal waar alle games op aangesloten zijn) andere spelletjes binnen te dringen en te bewijzen dat hij ook een held kan zijn. Dat is het begin van een avontuurlijke reis door visueel erg verschillende werelden.

Wreck-It Ralph wordt zowel voor oude als jonge liefhebbers van videospelletjes een feest van herkenning, want de film zit boordevol personages uit en verwijzingen naar talloze klassiekers. Bowser is vast de bekendste, maar wie herkennen jullie nog?

De film wordt in Nederland en België verwacht in december 2012.

Nederlands ondertitelde trailer voor Wreck-It Ralph

Geplaatst door onder Films, Trailers