22/06/2012

Nieuwe trailer voor Hotel Transylvania

Hotel TransylvaniaHotel Transylvania is de nieuwe komedie van Sony Pictures Animation. De film wordt het debuut van regisseur Genndy Tartakovsky, bekend van tv-series zoals Samurai Jack en Dexter’s Laboratory.

Het verhaal speelt zich af in een hotel waar monsters zich in alle rust kunnen afzonderen van de drukke en gevaarlijke mensenwereld. De mensenvrije reputatie van het verblijf komt echter in gevaar wanneer de jonge rugzaktoerist Jonathan per ongeluk in het hotel belandt. Bovendien pikt hoteleigenaar Dracula het niet dat het mensenjong valt voor zijn rebelse dochter Mavis.

Na de eerste trailer biedt nu de tweede (zie onderaan) een uitgebreide blik op alle maffe wezens die in het hotel verblijven. Daarnaast wordt er ook dieper ingegaan op de relatie tussen Dracula en zijn dochter. Hotel Transylvania wordt in Nederland en België verwacht op 19 december 2012.

Tweede trailer voor Hotel Transylvania

Geplaatst door onder Films, Trailers