26/06/2012

Nieuwe trailer voor Frankenweenie

Frankenweenie is de nieuwe, langverwachte stop-motionfilm van regisseur Tim Burton. De monsterlijke Walt Disney-prent is volledig in zwart-wit gemaakt en wordt dit jaar in 3D in de bioscoop uitgebracht.

FrankenweenieHet verhaal draait om de jonge Victor en zijn hondje Sparky. Wanneer de vrolijke viervoeter door een auto wordt aangereden, brengt zijn baasje hem opnieuw tot leven met elektrische impulsen (à la Frankenstein, vandaar de titel). Hij wil zijn monsterlijke creatie voor de buitenwereld verborgen houden, maar het duurt niet lang voor de andere kinderen op school zijn geheim ontdekken. En zij willen ook hun eigen huismonster…

In de eerste trailer was vooral te zien hoe Victor zijn dode vriendje mist en Sparky weer tot leven brengt. Het recente, onderstaande voorsmaakje werpt ook een blik op een aantal van de andere kinderen uit het verhaal, zoals Edgar, Wierd Girl, Toshiaki, Elsa van Helsing, haar poedel Persephone, Bob, een boze menigte met fakkels en enkele monsterlijke creaties.

De film wordt in oktober 2012 in Nederlandse en Belgische zalen verwacht.

Tweede trailer voor Frankenweenie

Geplaatst door onder Films, Trailers