24/04/2012

Tweede trailer voor Pixars Brave

BraveBrave is de gloednieuwe animatiefilm van Pixar en de studio’s eerste sprookje met een vrouwelijke hoofdrol. Het verhaal speelt zich af in het Schotland van de 10e eeuw en draait om Merida, een stoere prinses en getalenteerde boogschutter. Wanneer ze een verkeerde beslissing neemt en het koninkrijk in gevaar brengt, zoekt ze het avontuur op om haar fout weer goed te maken.

De film is geregisseerd door Brenda Chapman, Mark Andrews en coregisseur Steve Purcell. Na enkele mooie clips is vandaag een nieuwe trailer opgedoken. Daarin werden weer een aantal fragmenten gemonteerd die nog niet eerder te zien waren. Actie, spanning, humor en ontroering zijn volop aanwezig.

Brave (in 3D) wordt in juli 2012 in de bioscoop verwacht.

Tweede trailer voor animatiefilm Brave

Geplaatst door onder Films, Trailers