02/04/2012

Eerste trailer voor Ted (18+)

TedDit jaar maakt Seth MacFarlane zijn debuut als regisseur. Na talloze bekende animatieseries (Family Guy, American Dad, The Cleveland Show) verschijnt binnenkort zijn eerste bioscoopfilm: Ted, een hybridefilm die live action combineert met animatie (motion capture).

Het verhaal draait om John (Mark Wahlberg) die samenwoont met Ted (MacFarlane), de knuffelbeer uit zijn jeugd die tot leven is gekomen. Twintig jaar later is het beertje allesbehalve een vrolijke knuffel; hij drinkt, rookt wiet, vloekt en is helaas een gigantisch blok aan het been van John geworden. Zo vindt zijn vriendin Lori (Mila Kunis) dat het tijd is voor John om de navelstreng met zijn beer eindelijk door te knippen.

De maffe komedie – absoluut niet voor kleine kinderen – wordt op 5 september 2012 in de Belgische bioscoopzalen verwacht. De Nederlandse release volgt een dag later op 6 september 2012.

Eerste trailer voor Ted

(Via FOD)

Geplaatst door onder Films, Trailers