18/04/2012

Aardman maakt leuk Reggae Reggae Sauce-spotje

Reggae Reggae SauceLevi Roots, een Britse muzikant/zakenman, heeft iets nieuws uitgevonden: de Reggae Reggae Sauce. Om zijn vloeibare product onder de aandacht te brengen, liet hij door de animators van Aardman een lekkere reclamespot maken.

Al zingend en tokkelend op zijn gitaar beschrijft een geboetseerde miniatuurversie van Roots de saus in de commercial. De tekst is geniaal (It’s so nice I had to name it twice), maar nog veel beter is de leuke kleianimatie waar de studio achter Wallace & Gromit om bekend staat.

Helemaal onderaan vind je ook een korte making-of. In die video neemt de camera een kijkje in de keuken van regisseur Merlin Crossingham en de animators. Een erg grote keuken, zo blijkt, want het Levi-model is maar liefst een halve meter groot. Leuk zijn ook de ruwe shots waarop je de armaturen nog ziet die de figuren ondersteunen.

Commercial Reggae Reggae Sauce

The making of Reggae Reggae Sauce

(Via Skwigly)

Geplaatst door onder Commercials