18/03/2012

Trailer voor Superman vs. The Elite

Onderaan vind je de trailer voor Superman vs. The Elite, de nieuwste in de reeks stripverfilmingen van Warner Brothers Animation en DC Comics.

Superman vs The EliteIn de film neemt Superman (George Newbern) het op tegen The Elite. Die groep, geleid door Manchester Black (Robin Atkin Downes), beschikt eveneens over superkrachten en de leden gebruiken die net als Superman om slechteriken te verslaan. Alleen deinzen ze er niet voor terug om letterlijk over lijken te gaan. Aan Superman en Lois Lane (Pauley Perrette) om hen een halt toe te roepen.

De animatiefilm is gebaseerd op What’s So Funny About Truth, Justice and the American Way, een strip van Joe Kelly. Hij schreef ook het script voor de tekenfilm, die werd geregisseerd door Michael Chang (Batman: The Brave and the Bold).

Superman vs. The Elite wordt in de zomer van 2012 in de winkel verwacht.

Trailer voor Superman vs. The Elite

(Via MTV)

Geplaatst door onder Films, Trailers