01/03/2012

Eerste trailer voor Frankenweenie

Frankenweenie is de nieuwe, langverwachte stop-motionfilm van regisseur Tim Burton. De film wordt volledig in zwart-wit gemaakt en wordt dit jaar in 3D in de bioscoop uitgebracht.

FrankenweenieHet verhaal draait om de jonge Victor en zijn hondje Sparky. Wanneer de vrolijke viervoeter door een auto wordt aangereden, brengt zijn baasje hem opnieuw tot leven met elektrische impulsen (à la Frankenstein, vandaar de titel). Hij wil zijn monsterlijke creatie voor de buitenwereld verborgen houden, maar het duurt niet lang voor de andere kinderen op school zijn geheim ontdekken. En zij willen ook hun eigen huismonster…

Onderaan in dit bericht kun je alvast twee minuten met de allereerste fragmenten uit de animatiefilm bekijken. In de trailer is te zien hoe de ongelukkige Victor zijn blaffende vriendje mist en hem uiteindelijk op spectaculaire wijze reanimeert.

Eerste trailer voor Frankenweenie

Geplaatst door onder Films, Trailers