21/03/2012

Knappe teaser voor My Family and the Wolf

My Family and the WolfMy Family and the Wolf is een nieuw project van de getalenteerde, Spaanse animatiestudio Headless., in samenwerking met de Franse producent Nectarious Films.

De avondvullende film werd bedacht door Headless en is een charmant geanimeerde ode aan warme, zorgeloze zomers, belangrijke herinneringen uit de kindertijd en een mysterieuze wolf.

My Family and the WolfNet zoals de studio’s andere projecten (zie Dad’s Missing Head, I’m a Monster en No Pets Allowed) ziet het er alweer allemaal erg mooi en leuk uit, maar is het helaas nog niet zeker of de film wel wordt gemaakt.

De film werd deze maand voorgesteld op Cartoon Movie (waar animatiefilmmakers samenkomen met potentiële producenten en investeerders) en volgens de studio kwamen er goede reacties. Hopelijk mogen we straks schrijven dat er geld gevonden is om deze veelbelovende prent te maken. Onderaan in dit bericht kun je alvast smullen van de teaser vol mooie animatie en leuke details.

Teaser voor My Family and the Wolf

Geplaatst door onder Films, Trailers