09/03/2012

Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes op komst

Rocket Pictures, de studio van muzikant/producent Elton John, werkt aan een vervolg op de onverwachte kabouterfilmhit Gnomeo & Juliet. De sequel wordt net zoals zijn voorganger met de computer geanimeerd en luistert naar de titel Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes.

Gnomeo & JulietWanneer kabouters op mysterieuze wijze uit de Engelse tuinen verdwijnen, roepen Gnomeo, Juliet en hun vrienden de hulp in van Sherlock Gnomes om de dader op te sporen. Helaas is de bekende detective niet zo briljant als zijn menselijke tegenhanger en worden de problemen voor het bedreigde kabouterrijk alleen maar groter.

Andy Riley en Kevin Cecil, twee scriptschrijvers van de eerste film, pennen ook het vervolg. Daarnaast werkt Elton John aan nieuwe nummers die in de animatiefilm zullen worden gebruikt. Steve Hamilton Shaw en David Furnish zijn als producent aan de film verbonden. Kelly Asbury, die de regie van Gnomeo & Juliet deed, werkt als adviseur aan de sequel. Ondertussen zoekt de studio naar een regisseur voor de computerpent.

De productie moet deze herfst van start gaan. De studio werkt bovendien ook aan de animatiefilms NERDS en Will Gallows and the Snake Bellied Troll.

(Via Deadline)

Geplaatst door onder Films