23/02/2012

Spannende clip uit animatiefilm Brave

BraveBrave speelt zich af in het Schotland van de 10e eeuw. Het verhaal draait om Merida, een stoere prinses en getalenteerde boogschutter. Wanneer ze een verkeerde beslissing neemt en het koninkrijk in gevaar brengt, zoekt ze het avontuur op om haar fout weer goed te maken.

Zopas heeft Pixar een nieuwe “trailer” vrijgegeven voor de animatiestudio’s volgende avontuur (dat in 3D in de bios verschijnt). Het is niet echt een trailer, maar veeleer een mooie clip die vorig jaar in augustus werd vertoond aan het publiek van de D23-expo.

Het gaat om het spannende fragment waarin de zonen van de drie machtigste heren (Lord Macintosh, lord Dingwall en lord MacGuffin) om de hand strijden van Merida. Dat gebeurt door middel van een boogschutterstoernooi. Hoe dat afloopt, kun je onderaan in dit bericht zelf ontdekken.

Brave – Clip The Prize

Geplaatst door onder Films, Trailers