08/02/2012

Vijf clips uit animatiefilm The Lorax

The LoraxHet verhaal van The Lorax is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Dr. Seuss en draait om de Lorax, een grappig, besnord wezentje dat het opneemt voor de bomen (want die kunnen immers niet voor zichzelf spreken).

Onderaan kun je maar liefst vijf nieuwe clips bekijken uit de animatiefilm van Illumination Entertainment (Despicable Me, Hop). De eerste fragmenten laten heel wat van de schattige, donzige karakters uit de film zien, terwijl andere clips dan weer dieper ingaan op de reden waarom de jonge Ted een boom wil vinden.

The Lorax (in 3D) wordt in de Nederlandse zalen verwacht in april 2012. De Belgische release volgt in juli 2012. De trailers voor de animatiefilm vind je in onze vorige berichten.

Vijf nieuwe clips uit The Lorax

Geplaatst door onder Films, Trailers