22/12/2011

Teaser voor The Strange Case of Dad’s Missing Head

The Strange Case of Dad's Missing HeadWat je onderaan vindt is de prachtige teaser voor The Strange Case of Dad’s Missing Head. Het filmpje diende als voorsmaakje van de avondvullende tekenfilm die de Spaanse animatiestudio Headless wilde maken.

Als kerstgeschenk plaatsten ze nu de al meer dan drie jaar oude teaser online, zodat de hele wereld kan genieten van de handgetekende animatie.

Hoewel ze de hoop nog niet hebben opgegeven om voldoende geld bijeen te sprokkelen om de animatiefilm te maken, werken de Spaanse animators ook aan andere projecten. Zo verschenen eerder op deze site een mooie teaser voor de fantasievolle tekenfilm I’m a Monster en een voorsmaakje van de computerprent No Pets Allowed.

Hopelijk krijgen de makers van de Kerstman een budget voor deze tekenfilm, want het originele verhaal en de erg mooie animatie smaken naar meer.

Teaser voor The Strange Case of Dad’s Missing Head

Geplaatst door onder Films, Trailers