07/12/2011

Nieuwe trailer voor animatiefilm The Lorax

The LoraxThe Lorax, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Dr. Seuss (Horton Hears a Who!), is het nieuwe avontuur van Illumination Entertainment (de studio achter de bioscoophit Despicable Me).

De met de computer geanimeerde 3D-film draait om de Lorax (ingespoken door Danny DeVito), een besnord wezentje dat het opneemt voor de bomen. De regie is in handen van Chris Renaud en coregisseur Kyle Balda.

In de verse trailer, onderaan in dit bericht te bekijken, zitten weer enkele nieuwe fragmenten uit de kleurrijke animatiefilm. Zo maken we voor het eerst kennis met de schurk O’Hare, een man die blikken met frisse lucht verkoopt aan de plaatsen die werden vervuild.

Tweede trailer voor The Lorax

(Via Yahoo)

Geplaatst door onder Films, Trailers