16/11/2011

Eerste trailer voor Pixars animatiefilm Brave

BraveEindelijk! Na alle plaatjes, artwork en de teaser, staat de eerste trailer voor Brave online. Dat is Pixars eerste geanimeerde sprookje. De film, geregisseerd door Mark Andrews en Brenda Chapman, speelt zich af in het Schotland van de 10e eeuw.

Het verhaal draait om Merida, een stoere prinses en getalenteerde boogschutter. Wanneer ze een verkeerde beslissing neemt en het koninkrijk in gevaar brengt, zoekt ze het avontuur op om haar fout weer goed te maken.

De onderstaande trailer ziet er verrukkelijk uit en bevat beelden van Merida, haar familie, de drie grappige Lords die hun zoon aan Merida willen koppelen en een onheilspellende beer…

Brave (in 3D) wordt verwacht in de zomer (augustus 2012).

Eerste trailer voor Pixars animatiefilm Brave

Geplaatst door onder Films, Trailers