18/10/2011

Sexy teaser voor animatiefilm Lorna

Lorna (strip)Lorna is de naam van de sexy heldin uit de gelijknamige strips van Alfonso Azpiri. De fantasievolle avonturen spelen zich steeds af op een futuristische locatie zoals een ruimteschip of een buitenaardse planeet. De vaak schaars geklede Lorna heeft twee robots aan haar zijde en als we Wiki mogen geloven, is hun voornaamste functie het vervullen van Lorna’s lusten als er geen man of een groot geschapen alien in de buurt is…

De Spaanse Balieri Studio werkt aan een animatiefilm rond het strippersonage. Het project is volgens de studio een interessante mix van avontuur, erotiek, sensualiteit, humor en sciencefiction. De animatiefilm wordt een mix van 2D en 3D, waarbij met computeranimatie een cartoonachtige stijl wordt nagebootst. De regie is in handen van Renato Roldán, het script wordt gepend door Marcel Vilarós.

Benieuwd of deze volwassen film écht van de grond komt… En dan maar hopen dat ie eruitziet zoals het rood-zwarte gedeelte en niet in het ingekleurde stukje op het einde, al vrees ik dat dat helaas wel zo is.

Teaser voor animatiefilm Lorna

(Via Arte y Animación)

Geplaatst door onder Films, Trailers