25/10/2011

Sexy horror in animatie voor Fantasy (18+)

Dye - FantasyTwee jongens en twee meisjes glippen stiekem een zwembad binnen voor wat nachtelijk plezier, maar het romantische uitstapje loopt af in een verschrikking.

Meer verklappen over de inhoud van de onderstaande video zou zonde zijn, maar hij is walgelijk goed. De inhoud is zeker niet voor gevoelige zielen, maar de animatie is erg knap gemaakt. Horror zag er nog nooit zo verdomd sexy uit.

De opmerkelijke videoclip werd gemaakt voor Fantasy, de nieuwe song van DyE. De korte tekenfilm is het werk van regisseur Jérémie Périn, iemand die zelf ook een ontzettend grote fantasie blijkt te hebben. Je kent hem misschien nog wel van het grappige Truckers Delight (ook een volwassen aanrader).

Geanimeerde videoclip DyE – Fantasy

(Via Catsuka)

Geplaatst door onder Videoclips