31/10/2011

Nederlandse trailer voor De Lorax

The LoraxThe Lorax, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Dr. Seuss (Horton Hears a Who!), is het nieuwe avontuur van Illumination Entertainment (de studio achter de hit Despicable Me). De met de computer geanimeerde film wordt geregisseerd door Chris Renaud en draait om de Lorax, een besnord wezentje dat het opneemt voor de bomen.

In de lage landen heet de computerprent Dr. Seuss’ De Lorax en het Verdwenen Bos. Vorige week dook de eerste trailer op en vandaag kun je ook een Nederlandstalig voorsmaakje van de film bekijken. Deze Nederlandse versie bevat ook enkele nieuwe fragmenten die niet in de Amerikaanse trailer te zien waren (en vice versa). Beide trailers zijn dus een kijkje waard als je erg benieuwd bent naar de film.

The Lorax (3D) wordt in de Nederlandse zalen verwacht op 11 april 2012.

Nederlandse trailer Dr. Seuss’ De Lorax en het Verdwenen Bos

Geplaatst door onder Films, Trailers