02/10/2011

Erg leuke link: website Draw a Stickman

Zondag is een rustdag, dus hebben we vandaag een leuke, luchtige tip voor je. Met de link onderaan in dit bericht kun je je fantasie helemaal de vrije loop laten.

Draw a StickmanDe opdracht bij Draw a Stickman is heel eenvoudig: teken een mannetje. De site brengt je figuurtje vervolgens tot leven en dan begint het virtuele avontuur pas echt. Je mannetje belandt in een interactief sprookje, waarbij het jouw hulp nodig heeft om allerlei obstakels te overwinnen.

Goede tekenaars kunnen er iets erg creatiefs van maken, maar zelfs wie absoluut niet kan tekenen, zal zeker moeten lachen om wat er met je (belabberde) invulling gebeurt. Tip: Teken af en toe eens iets ‘verkeerds’, gewoon om te zien hoe de website erop reageert. Veel tekenplezier!

Leef je uit op www.drawastickman.com.

(De afbeeldingen in dit bericht zijn het grappige resultaat van vorige tekenaars.)

Geplaatst door onder Links