30/09/2011

Cinematic voor Assassin’s Creed: Revelations

Assassin's Creed: RevelationsCinematics (de geanimeerde filmpjes die je in het begin, tijdens, of op het einde van games te zien krijgt) worden steeds indrukwekkender. Waar Age of Empires laatst nog de cartooneske kant opging (zie vorig bericht), koos Assassin’s Creed: Revelations voor een duistere, realistische aanpak.

In het filmpje zie je een kort verhaal met Ezio Auditore da Firenze, lid van een groep huurmoordenaars en een van de hoofdpersonages uit de nieuwe game. Ezio neemt het op tegen een heel leger en die strijd levert enkele indrukwekkende fragmenten op, zoals je onderaan in dit bericht zien.

Spelletjesontwikkelaar Ubisoft liet al eerder weten dat het graag films en series zou maken die gebaseerd of geïnspireerd zijn op hun games. Waarom geen film die op deze manier geanimeerd is?

Extended Cinematic Assassin’s Creed: Revelations

(Met dank aan Jan voor de tip)

Geplaatst door onder Games