31/08/2011

Engelstalige trailer voor A Monster in Paris

Het Monster van ParijsUn Monstre à Paris is de nieuwe, veelbelovende animatiefilm van regisseur Bibo Bergeron (The Road to El Dorado, Shark Tale), deels gemaakt bij de Belgische studio Walking the Dog.

In de met de computer geanimeerde prent maken een verlegen filmoperateur, een uitbundige uitvinder, een warmhartige cabaretzangeres, een ambitieuze inspecteur en een excentrieke geleerde kennis met een mysterieus monster dat een zwak heeft voor musiceren.

In onze vorige berichten vond je eerder al de Vlaamse trailer en een prachtig muzikaal fragment. A Monster in Paris draait in Amerika op het Toronto International Film Festival en daarom verscheen zopas ook een Engelstalige trailer. Het nieuwe voorsmaakje bevat ongeziene fragmenten uit de film. Het is alleen jammer dat de nieuwe trailer een spoiler bevat over wie/wat het mysterieuze monster precies is (te vermijden als je de audio dempt van 00:50 tot 00:55).

De stemmen in de Engelse versie zijn van Vanessa Paradis (Lucille), Sean Lennon (Francoeur), Adam Goldberg (Raoul), Danny Huston (Maynott), Bob Balaban (Pâté) en Catherine O’Hara (Carlotta). Het Monster van Parijs wordt in België verwacht op 12 oktober 2011. De film wordt ook in Nederland uitgebracht, maar een releasedatum is er op dit moment nog niet.

Amerikaanse trailer voor A Monster in Paris

(Via Cartoon Brew)

Geplaatst door onder België, Eigen bodem, Films, Trailers